Hi ,

BroadcomBroadcom
  • Aug 20, 2018 - Asmedia ASM-106x Sata 6G controller Drivers Version 3.2.3.0 WHQL. Broadcom Nextreme & Netlink Drivers Version 214.0.0.0 WHQL.
  • Jan 22, 2009 - Runs on OS Versions: Solaris 10 10/08 (Reported to Work). General Notes: 1) Install Broadcom's NetXtreme Driver for Solaris X86_X64.

Broadcom Ethernet Drivers Windows 7

Thank you for posting your query on Microsoft Community.

If you posted that intentionally, do not use the 'driver updater' program. Lan card (I think): Intel Dual Band Wireless-AC 7260 and Qualcomm Atheros network controller. It doesn't list Win 10 drivers but the Win 8 drivers should work fine. Broadcom NetLink Ethernet card working intermittently.

I suggest you to follow the methods below and check if this helps if you're facing issues with the network connection:

Method1: Try to uninstall and re-install the Network Adapter drivers.

You may follow these steps to uninstall and reinstall the Network Adapter drivers:

  1. Press “Windows Logo” + “R” keys on the keyboard and type “devmgmt.msc” in the “Run” Command box and press “Enter”.
  2. In the “Device Manager” window, search for the Network Adapter drivers, right click on it and then select “Uninstall”. On the un-installation window, if you have an option: “Delete the driver software for this device” you may select that and then remove the corrupted drivers from the computer.
  3. Follow the on-screen instructions to complete it and the restart the computer if prompted.

Method 2: You can try installing the drivers in compatibility mode and check if this helps:

  1. Press the ‘Windows + W’ key on the keyboard.
  2. Type compatibility in the search box and then press enter.
  3. Click “Run programs made for previous versions of Windows” option from the list appeared in the left side.
  4. Select the drivers and install.

Broadcom Netxtreme Gigabit Ethernet Drivers

Hope this information was helpful and do let us know if you need further assistance. We will be glad to assist.


Hi there!
I have no experience at all with computers/connection issues, so apologies for my poor use of terminology.
I live in the Bay Area and I have xfinity/Comcast.
Around a week ago, I stopped being able to connect to Ethernet. After troubleshooting, I found that the error was 'One or more network protocols are missing' or 'Windows Sockets Empty'.
I have already tried the following things:
1. Reset my computer / made sure all the cords were plugged in
2. Did a 'netsh' in command prompt to reset my IP
3. Gave 'Full Control' to everyone in folder 26 in my Registry Editor
4. Did a 'netsh' to reset my winsocks
5. Disabled NETBIOS on both wifi/ethernet
I also couldn't find any new drivers...
Each time I tried one of these fixes, I would have ethernet for ~5 minutes after I restarted my computer. Afterwards, it would instantly disconnect me and connect me back to WiFi.
After I tried disabling WiFi, my ethernet connection would still dc, but I would simply have to troubleshoot it, and would work again after restarting my adapter.
Is there any way for me to fix problem for good? My WiFi cuts off really randomly from time to time and that's really frustrating..
If there's anything I missed please let me know and I'll try to provide it!
Thank you so much!
Coments are closed
Scroll to top